Over ons

In 2004 zijn Jardo Zwaaneveldt en Myra Sarfaty-Zwaaneveldt (broer en zus) Eetwinkel Zwaan gestart. Een nieuw concept op een nieuwe locatie, de Zuidas. Take away eten van restaurantkwaliteit en een wekelijks wisselend menu. Het business plan werd met de Marie Claire starters award bekroond.

In 2006 is Eetwinkel Zwaan, naast de traiteursdiensten, gestart met bedrijfscateringen, specifiek gericht op de Zuidas. Vanwege de centrale ligging middenop de Zuidas is Eetwinkel Zwaan heel flexibel. Ook is er, door de korte afstand tot onze klanten, culinair meer mogelijk.

Na 10 jaar is Eetwinkel Zwaan uit zijn jasje gegroeid. In het najaar van 2014 openen Jardo en Myra een tweede vestiging aan de Zuidas: Zwaan II.

Eigenaar Jardo Zwaaneveldt en chefkok Marc van den Hoek hebben onder andere gekookt bij Vis aan de Schelde, Tout Court (Fagel), de Ondeugd en op verschillende plekken in Italië. Met hun ervaren keukenteam (afkomstig van de Kas, Bordewijk en The Dylan) verzorgen zij bedrijfscateringen en traiteursdiensten aan de Zuidas. 

Culinair recensent Johannes van Dam heeft Eetwinkel Zwaan met een 9,5 beoordeeld.